Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Navigáció
Bemutatkozás
Jelentkezés

Cikkek
Letöltések
GyIK
Linkek
Hírkategóriák
Kapcsolatfelvétel
Képgaléria
Keresés
Event Calendar
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 26
Legújabb tag: OTE Admin
Üdvözlet


Üdvözöljük az

Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület

honlapján!
Tisztelt egyesületi tagok!
Kérjük, hogy amennyiben rendelkezel egyesületi tagsággal, kérd a regisztrációdat az Adminoknál. Az oldalon keresztül is értesülhetsz a képzésekről, a vizsgákról, a szolgálatokról, valamint minden olyan eseményről, amely bennünket érint.
2012.09.29-én történt
Szolgálati eseményekTámogató 04004-es 21 óra 50 perckor jelentette, hogy a Rendőrség kérésére megjelentek a Budapest IV. ker. Szilágyi téren egy italkimérő helységnél, mert onnan bejelentés érkezett, mely szerint egy fő agresszívan viselkedik a vendégekkel. A helyszínre érve a személy valóban agresszívan lépett fel mindenkivel szemben, ezért a rendőrjárőr előállította a helyi Kapitányságra garázdaság miatt. Az intézkedés 20 óra 45 perctől, 21 óra 45 percig tartott.


Támogató 04004-es 01 óra 30 perckor jelentette, hogy szolgálatuk teljesítése közben 4 gyanús személyre lettek figyelmesek a Budapest IV. ker. Munkásotthon u. 28.- szám előtt. Értesítették a kapitányságot, a rendőrjárőr a helyszínre érve igazoltatás alá vonta a 4 személyt. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a személyeknek közük lehet egy korábbi bűncselekménnyel. Előállításra kerültek a helyi Kapitányságra további vizsgálatok miatt. Az intézkedés 00 óra 30 perctől, 1 óra 20 percig tartott.
2012.09.27-én történt
Szolgálati események2012.09.27 -én, az Újpesti Polgárőrség és ÖTE két tagja /Tám. 04028 és Tám. 04021/ Fokozott ellenőrzésen vettek részt a Bp. IV. ker. Kapitányság munkatársaival. A fokozott ellenőrzés eredménye: 1 fő elfogás és előállítás, mert a BV körözte. 6 fő előállítás bűncselekmény gyanúja miatt, és 5 db feljelentés közlekedési szabályok megszegéséért.
2012.09.07-én történt
Szolgálati eseményekTámogató 04021/04028 jelezte, hogy a IV. Leiningen K. u. és a Vécsey u. sarkán két személyautó ütközött. A baleset során két személy könnyebben sérült meg, őket a mentők kórházba szállították.
A kollégák forgalomirányítói és helyszínbiztosítói feladatot láttak el.
Az esemény időtartama: 14:10-15:25.
2012.08.03-án történt
Szolgálati eseményekÚjpesti polgárőr segített a körözött férfi elfogásában
Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége
2012. augusztus 4.

Az éjszaka folyamán, az újpesti polgárőrség tagja rendőrrel ellátott közös járőrszolgálatot teljesített. A szolgálat során az Óceánárok u. - Külső Szilágyi út sarkán levő parknál tartottak ellenőrzést, amikor figyelmesek lettek egy gyanúsan viselkedő férfira, akit a szolgálatot teljesítő rendőr intézkedés alá vont, ennek során kiderült, hogy a férfi ellen érvényben lévő elfogatóparancs van kiadva okirathamisítás miatt. Az ellenőrzést követően a férfit a kerületi rendőrkapitányságon előállították további intézkedés céljából.
Az ügyben továbbiakban a rendőrség intézkedik.
Együttműködők

Újpesti Önkormányzat


Budapesti Rendőr-főkapitányság

IV. kerületi Rendőrkapitányság


Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége